Voorbedrukte kaarten

Voorbedrukte plastic kaarten drukken

Als importeur van Evolis-Cardprinters leveren wij voorbedrukte kunststof (plastic) kaarten (offset onder laminaat) tegen concurrerende prijzen. Tevens leveren wij de printers waarmee u deze plastic voorbedrukte kaarten kunt bedrukken.

Neem contact met ons op

Overzicht

Voorbedrukte plastic kaarten drukken

Als importeur van Evolis-Cardprinters leveren wij voorbedrukte kunststof (plastic) kaarten (offset onder laminaat) tegen concurrerende prijzen. Tevens leveren wij de printers waarmee u deze plastic voorbedrukte kaarten kunt bedrukken. Enkele voorbeelden van voorbedrukte kaarten die wij leveren:

• Klantenkaarten;
• personeelspassen voor (automatische) toegangscontrole;
• certificeringskaarten;
• kortingskaarten;
• lidmaatschapskaarten verenigingen;
• garantie/service kaarten;
• indentificatiekaart personeel bij bedrijven.

Vrijwel iedere type kaart is te produceren. Blanco of met RFID chip, Magneetstrip of Smartcard. Tevens leveren wij ook bibliotheekpassen die zijn te bedrukken. Ook leverbaar als milieuvriendelijke composteerbare “BIO/ECO” kaart.

Deze Bio-kaarten gemaakt van milieu vriendelijke biologische afbreekbare materialen voldoen aan alle ISO eisen die gesteld worden aan PVC-kaarten. Aan de Bio kaarten is een enzym toegevoegd die de kaart aan het einde van de normale levensduur bij composterende verwerking volledig afbreekt. De levensduur van een bio-kaart is gelijk aan de normale levensduur van een standaard PVC kaart. Profileer uw bedrijf of vereniging als milieu-bewust met een voorbedrukte bio-kaart van Evolis-Nederland!

Combinatie offerte:

Heeft u meerdere ontwerpen welke in één drukcharge meegenomen moeten worden?

Stel u wilt 1.000 klantenkaarten en 100 VIP-kaarten bestellen.

Wij calculeren voor u de meest voordelige optie. U ontvangt een scherpe prijs per stuk waarbij u voor de VIP-kaart dezelfde prijs betaalt als de normale klantenkaart met als basis een offerte voor 1.100 stuks. In deze scherpe prijs zijn de wisselkosten al meegenomen.

Al onze kaarten zijn geschikt om gebruikt te worden voor personalisatie met (Evolis) Cardprinters.

Personaliseren en fulfillment:

Naast de plastic kaart kan Kortho ook het personaliseren van plastic kaarten (barcode, magneetstrip of chip) en de verzending van plastic kaarten verzorgen. Hoge kwaliteit, snelle levering en een zeer concurrerende prijs.

Technische specificaties:

  • Kaarten worden uitgevoerd in ISO-formaat ISO CR 80 – ISO 7810.
  • Formaat: 53,98 mm x 85,60 mm
  • Dikte: 0,76 mm(30 mil) en 0,50 mm (20 mil)
  • Al de voorbedrukte kaarten die wij leveren zijn geschikt voor personalisatie door Evolis Cardprinters.

U heeft complete vrijheid in het ontwerp van de kaart.  Dat betekent dat u een 84 x 54 mm formaat vrij  tot beschikking heeft waarop u kunt aanbrengen wat u wilt! Een full color logo, een pasfoto, n.a.w. gegevens, een barcode.  U of uw ontwerpbureau bedenkt het en levert een bestand op hoge kwaliteit aan en wij verzorgen het drukwerk van de kaart.

U ontvangt een digitale proef ter controle. Na ontvangst van een goedkeuring is de levertijd enkele weken. Sneller kan vanzelfsprekend ook!

Offerte ontvangen voor Voorbedrukte plastic kaarten drukken?

Mail uw aanvraag naar kaarten@kortho.nl  of bel: 071 40 60 476

En geef uw wensen door:

• Aantal kaarten:
• Aantal zijden bedrukt: full-color of losse (PMS) kleuren
• Oplage: (in geval van combinatie de afzonderlijke oplages)
• Speciaal: RFID-chip/ Magneetstrip/ Handtekeningveld/ Hologram/Lanyardgat

Gerelateerde Producten

Blanco kaarten

Evolis-Nederland levert blanco pvc kaarten om perfect op te printen. Ze zijn vlak en zorgen ervoor dat ze perfect onder de printkop kunnen doorschuiven, waardoor de beschadiging van de printkop tot een minimum wordt beperkt. Qua kleurstelling zijn ze zo gekozen dat een kleuren print er perfect op uitkomt en ook de barcodes zijn hierdoor perfect te scannen.

Meer informatie of een kwantumofferte voor blanco kaarten op maat?

Meer info

Bibliotheekpassen

Kortho’s Evolis – Nederland heeft het Certificeringstraject voor de Nationale Bibliotheekkaart met succes afgerond en mag zich dan ook leverancier noemen van bibliotheekpassen. Korthofah is hierdoor gerechtigd om de officiële Nationale Bibliotheekkaart te produceren, de RFID-chip te encoderen en deze te leveren aan Bibliotheken.

De Nationale Bibliotheekkaart is een geprefabriceerde kwaliteitskaart op creditcard formaat (ISO 7810-3) voorzien van een offsetbedrukking. Ten grondslag aan de ontwikkeling van de Nationale Bibliotheekpas lagen een aantal strikte uitgangspunten. Met deze uitgangspunten is van de Nationale Bibliotheekkaart een haalbare kaart gemaakt.

Meer info