Over ons

Sinds 2004 is BV Korthofah officieel distributeur van Evolis Cardprinters voor Nederland. Voor de verkoop, ondersteuning van het dealernetwerk en serviceverlening aan de bestaande gebruikers is hiervoor een aparte afdeling gecreëerd:

Evolis – Nederland is onderdeel van Kortho Coding & Marking
Kortho coding & Marking is een vanuit Nederland wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten. De nadruk ligt daarbij op printers voor een veelvoud aan industriële toepassingen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Evolis – Nederland
Binnen slechts enkele jaren heeft Evolis – Nederland zich een prominente plaats op de markt van Cardprinters in Nederland verworven. Hoogstaande serviceverlening aan gebruikers en uitstekende ondersteuning van het dealernetwerk staat aan de basis van dit succes!

Evolis – Nederland is in Nederland het enige gecertificeerde Evolis Repair Center.
Deze certificering houdt in dat het onderhoud en de service aan de Cardprinters in Nederland volgens de strenge kwaliteitseisen van Evolis Frankrijk uitgevoerd mag worden. Onze servicemonteurs worden continu (bij)geschoold om ondersteuning en onderhoud op het hoogste niveau te kunnen blijven bieden.